Dynamics: ERP en CRM voor handel, productie en diensten
Mail ons naar
info@juicypear.nl
Algemeen
0416 391 701

Lexro - sterk in non-food

Meedenkers met creatieve en gedegen oplossingen

Lexro levert een groot assortiment non food artikelen aan toonaangevende supermarkten in Nederland. Vanuit een nieuwe locatie in Almere bestaande uit een kantoor en een distributie centrum worden de klanten bediend. Lexro ontwikkelt slimme concepten die aansluiten bij de nieuwe wensen van supermarktketens.
 
Gerard Groenenstein van Lexro vertelt: “Het is zoals zij zelf zeggen over hun kantoor “Kasteel Dussen;  Daar waar Traditie en Innovatie samen komen”. Juicy Pear Dynamics “De mannen uit Dussen” hebben een enorme financiële en logistieke kennis, zij zijn heel praktisch,  denken graag met je mee en komen vaak met hele creatieve maar gedegen oplossingen. Het is een enthousiaste club met vooral jonge mensen die toch senior zijn en dan elk op hun eigen specialisme in Dynamics NAV dus zowel technisch als functioneel. Wat wij heel belangrijk vinden is dat met Juicy Pear goed afspraken te maken zijn.
 
Een punt ter verbetering aan de Juicy Pear organisatie zou het maken en uitvoeren van de planning zijn en het integraal afstemmen van  werkzaamheden, maar dit is eigenlijk bij het gros van de ERP implementatie partners het geval. Uiteindelijk komt Juicy Pear wel altijd haar afspraken na en dat is belangrijk.
 
Juicy Pear heeft zich bij Lexro bewezen als een betrouwbare partner.  Wij verwachten nog jaren met Juicy Pear samen te mogen werken.”
 
Lexro maakt gebruik van NAV met de JP Trade oplossing van Juicy Pear.

Over Juicy Pear Dynamics
Juicy Pear Dynamics is altijd bezig bij en met klanten om processen te optimaliseren, strategieën aan te passen, efficiency te verbeteren en kwaliteit te verhogen. Vaak dienen processen geautomatiseerd te worden om de gewenste doelstellingen te realiseren en dat is precies wat Juicy Pear Dynamics doet. Het automatiseren van de processen met Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision), bedrijfsbrede ERP software voor het MKB.

Wij automatiseren handels & productie organisaties waarbij Logistiek en Supply Chain Management als rode draad door de bedrijfsvoering lopen. Daarnaast bedienen we organisaties die een oplossing willen voor de financiële administratie eventueel inclusief integratie met andere back-office en front-end systemen.